DR. Cosmin Comănescu

Ocusan

DR. COSMIN COMĂNESCU-PREZENTARE-ATENȚIE IN UTILIZAREA COMPUTERULUI

Medicul de excepţie COSMIN COMĂNESCU, medic primar oftamolog în Brașov,din 1993, cu pregătire de specialitate în clinici din Rotterdam, Lucerna, Bucureşti şi o experienţă îndelungată în diagnosticarea şi tratamentul medical şi chirurgical al diferitelor afecţiuni medicale oftamologice.

Un medic de excepţie, este, un comunicator înăscut şi un om cult, un as în specialitatea sa şi cu orizonturi largi de cunoaştere, Lucrează cu pacienţii, de dimineaţa până seara. Ajuns acasă, conspectează din diverse tratate şi apariţii actuale, date de specialitate, pentru a fi sigur că va utiliza în profesie cele mai reuşite realizări în activitatea de doctor oftamolog.

Consultaţiile acordate pacienţilor sub formă de examinări de rutină şi complexe, operaţii pe ochi, intervenţii cu laser în tratamentul retinopatinei diabetice şi a altor tipuri de retinopatie, îndepărtarea cataractei, tratamentul glaucomului, corecţia miopiei, hipertropiei şi astigmatismului se pliază cu felul pacientului de a fi.

Intervenţiile chirurgucale oftamologice cu o mare varietate la un nivel înalt calitativ, cu folosirea celor mai moderne tehnici  se pot efectua în regim ambulatoriu, fără internare, cu anestezie minim invazivă, cu recuperare rapidă şi în condiţii confortabile.

În timpul consultaţiei dă pacientului informaţii despre boala pe care o are, cu meticulozitate, îmbinând datele oferite de aparatele oftamologice utilizate cu cunoştinţele sale de specialitate, cu mult calm, tact, apropiere şi căldură, fără ca discuţiile să fie stresante şi alarmante, apar probleme complexe de rezolvat. Consultaţiile sunt efectuate în mai multe locaţii din Braşov, oferind posibilitatea unor investigații, cu aparatură de bună calitate, ultramoderne,unice în Braşov, şi posibilitatea tratamentelor specifice cu mijloace tehnice performante.

Istoric

Cosmin Comănescu s-a născut la Braşov în 28.04.1964.

Tatăl lui a fost medicul stomatolog PARASCHIV COMĂNESCU, iar mama sa BĂLAŞA COMĂNESCU, născută Pușcariu, a fost chimistă la Intreprinderea Nivea Braşov. Familia Pușcariu este originară de pe meleagurile BRANULUI şi sunt rude apropiate cu Sextil Puşcariu.

In privinţa studiilor, a fost elev la Şcoala generală nr.5, Braşov,la Liceul sportiv, Braşov,la Liceul de Ştiinţele Naturii, Braşov.Studiile superioare le-a urmat la Facultatea de medicină generală din Bucureşti. A participat la Congresele internaţionale de specialitate desfăşurate la Paris, Londra, Barcelona, Chicago şi Stokholm.

Este cunoscător al limbilor engleză, germană şi franceză.In timpul studiilor s-a remarcat in artele plastice unde a obţinut un premiu naţional la Concursul de desen organizat de revista Cutezătorii; a fost un pasionat pentru latura tehnică eromodelism şi informatică. Bunicul,dr.Iosif Puşcariu-oftalmolog în Braşov,a înfiinţat secţia de oftalmologie.

În timpul studiilor i-a plăcut fizica, ştiinţă care are multiple aplicaţii în cadrul oftalmologiei, pornind de la fizica optică de la nivelul simplu până la cel al calculului aberaţiilor de sfericitate, compunerea culorilor, difracţie şi LASER, mergând la fizica mecanică, mecanica fluidelor, termodinamică, chiar electricitate sau electronică, fizica nucleară. Tehnologia aparatelor şi instrumentelor folosite în oftalmologie devine tot mai complexă şi mai avansată, de la an la an apar metode noi, invenţii pe care în urmă nici nu ni le puteam imagina.

Servicii

DR. COSMIN COMĂNESCU oferă servicii oftalmologie

Examinări

Examinări de rutină şi complexe-operaţii pe ochi

Intervenţii cu LASER

Tratamentul retinopatiei diabetic şi a altor tipuri de retinopatie. Îndepărtarea cataractei, tratamentul glaucomului, corecţia miopiei, hipermetropiei şi astigmatism

Noutate

Efectuează intervenţii chirurgicale cu implantare de lentile intraoculare VISIAN ICL, corectarea defectelor după teste speciale, operaţii de cataractă şi prin cele mai mici incizii, de 1,2mm (comparativ cu standardul actual – 2,2-2,4mm) cu implantarea singurelor lentile intraoculare disponibile la nivel mondial pentru această dimensiune.
Call Now Button